AK Partili Sever’den Erdemli ve Silifke’ye Ziyaret

Tarih: 29 Mayıs 2024 Çarşamba 11:46

AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Mersin’de vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

 

AK Parti Mersin İl Teşkilatı ile Erdemli’de gerçekleştirilen programda Sever’e; AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya eşlik etti. Sever, beraberindekiler ile birlikte Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara’yı makamında ziyaret etti.

Mustafa Sever, Erdemli programının ardından AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Silifke AK Parti İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirilen programa ise AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Av.Mehmet Emin Kurt, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri katılım sağladı. Sever beraberindekiler ile birlikte Halk Buluşması da gerçekleştirerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Erdemli gibi Silifke’de de Mustafa Sever’e vatandaşların büyük ilgi gösterdiği görüldü. Sever, “Yoğun katılımları ve sıcak karşılamalarından dolayı bütün Silifkeli hemşehrilerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA