Mersin’de aranan 1059 kişi adalete teslim edildi

Tarih: 28 Mayıs 2024 Salı 17:47

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, İl Güvenlik, Asayiş Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı yapılırken aranan 1059 kişi adalete teslim edildiği bildirildi.


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, İl Güvenlik, Asayiş Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı katıldı.
Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, Mersin genelinde güvenlik ve asayiş konularında yerine getirilen çalışmalar, suç ve suçlulara karşı gerçekleştirilen operasyonlar ve ilgili diğer hususlar ele alındı.
Vali Pehlivan yaptığı açıklamada; “Mersin’imizin huzuru ve güvenliğini daim kılmak için Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerimiz gece gündüz çalışmaya devam etmektedir. Mersin İlimiz genelinde haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan, aranan şahıslara yönelik olarak, son bir hafta içerisinde 20-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonel çalışmalar sonucunda; 0-5 yıl arası cezası bulunan 1.027 şahıs, 5- 10 yıl arası cezası bulunan 20 şahıs, 10- 20 yıl arası cezası bulunan 9 şahıs, 20 yıl ve üzeri 3 şahıs olmak üzere, Toplam 1.059 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir. Aynı tarihler arasında; terör 1, dolandırıcılık 452, hırsızlık 72, öldürme, öldürmeye teşebbüs 3, cinsel suçlar 1, yağma suçundan 4 şahıs olmak üzere toplam 533 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir" dedi.

 


Etiket: mersin, polis, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA