Başkan Koçak: Ortak sinerji yaratalım

Tarih: 28 Mayıs 2024 Salı 11:31

Mersin’e gelen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Gassan Kuran, Levent Çam ve Oda Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ile birlikte Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti.

Tarsus TSO’da Başkan Yardımcısı Fuat Togo, Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Yıldız, Eren Oğuz ve Nihat Kürklü’nün de eşlik ettiği ziyarette Başkan Koçak, İskenderun TSO heyetine Tarsus’taki gelişmeler ve mevcut yatırımlardan bahsetti.

'DOĞU AKDENİZ VURGUSU'

Tarsus’un yakın gelecekte yıldızının parlayacağını, yeni yatırımlarla bölgede önemli üs olacağına dikkat çeken Başkan Koçak, ‘’Bizim aslında ayrı ayrı ne Adana ne Mersin ne de Tarsus’u, bizim Doğu Akdeniz’i konuşmamız lazım. Burası bir havza ve çok ciddi değerlere sahip. Tüm dinamiklerimizi birlikte harekete geçirelim. Ortak sinerji yaratalım. ’’diye konuştu.

İTSO Başkanı Yılmaz da bölge için güçlerin birleştirilmesi ve birlikte hareket edilmesinde fayda olacağına dikkat çekerek, işbirliğine açık oldukları vurgusu yaptı. Ortak proje ve işbirliğinin görüşüldüğü ziyarette bölgesel gelişmeler değerlendirildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA