Jasat’tan aranan 2 kişiye operasyon

Tarih: 28 Mayıs 2024 Salı 11:05

Mersin’de uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda düzenlediği operasyonlarda 2 şahsı yakaladı.
Jandarma ekipleri; 25 farklı dosyadan hakkında 37 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 8 yıldır aranan bir şahsı ve 4 farklı dosyadan hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 4 aydır aranan başka bir şahsı yakalamak için harekete geçti.
Yakalanmamak için başkasına ait kimlik bilgilerini kullanan ve sürekli adres değiştiren şüphelilerin izini süren jandarma ekipleri her iki şüphelinin de Antalya ili Manavgat ilçesinde olduğunu tespit etti.
Şüphelilerin saklandığı adresi tespit eden ekipler iki ayrı adrese düzenlediği operasyonda 2 şüpheliyi yakaladı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA