Jandarmadan kaçak tütün operasyonu

Tarih: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 10:57

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlarda 1 şüpheliyi yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sigara kaçakçılığı ile mücadelesi sürüyor. Bu kapsamda Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Çamlıyayla ilçesinde 1 şüphelinin kaçak tütün ticareti yaptığını tespit etti.Jandarma ekipleri şüpheli şahsı yakalamak ve kaçak tütünlere el koymak amacıyla operasyon düzenledi.
Düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ekipler; 1 ton kıyılmamış nargile tütünü, 8.5 ton kıyılmış tütün ile 500 kilogram içime hazır nargile tütününe el koydu. Yakalanan şüpheli şahıs işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. 


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA