Akdenizli gençlerin kamp keyfi

Tarih: 17 Mayıs 2024 Cuma 12:06

Akdeniz Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen “Akdeniz Gençliği Deniz Kampında” projesi Altuğ Verdi gençlik kampında başladı.

Mersin Valiliği Himayelerinde Akdeniz Kaymakamlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İzcilik Federasyonu Mersin il temsilciliği ortaklığında Akdeniz ilçe sınırları içerisinde yaşayan  sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı ailelerin çocuklarının, en başta terör olmak üzere, suç ve suçlulardan, her türlü bağımlılıktan korumak, her koşulda Devletimizin vatandaşı ile birlikte olduğunun göstermek, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla ilçede yaşayan ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik hayata geçirilen “Akdeniz Gençliği Deniz Kampında” projesi hayata geçti.
4 dönem olmak üzere her dönem 150 öğrenci olmak üzere toplam 600 öğrencinin faydalanacağı ve 1. Dönemi 14-16 mayıs tarihleri arasında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Silifke İlçesi Kapızlı mahallesinde bulunan Altuğ Verdi Gençlik kampında gerçekleştirildi.
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında projesi 1. Dönem açılışı Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Akdeniz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgür Gözde ve Akdeniz Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Daydaş katıldı.
150 erkek Lise öğrencisinin katılımıyla 1.Dönemi bugün tamamlanan “Akdeniz Gençliği Deniz Kampında” projesinin 2. Dönemi 21-23 Mayıs Ortaokul kız, 3. Dönemi 28-30 Mayıs Ortaokul erkek ve 4. Dönemi 4-6 Haziran Lise kız olacak şekilde planlanmış olup projeden 600 öğrenciye Mersin İl Emniyet Müdürlüğü personelleri, Akdeniz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ve izcilik federasyonu il temsilciliği eğitmenleri tarafından deniz etkinliği, çeşitli spor etkinlikleri, kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma saatleri, mangala, okçuluk, sokak oyunları gibi birçok etkinlikle unutamayacakları bir kamp dönemi yaşatıldı.


Etiket: mersin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA