Yıldız: Toroslar bu ülkenin özeti

Tarih: 4 Mart 2024 Pazartesi 11:01

Mersin’de CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ın 30 yıldır yönetilemediğine dikkat çekerek, ilçenin bu ülkenin özeti olduğunu söyledi.

Mersin'de CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. 
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşenir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ile birlikte, 'Dayanışmayı Büyütme Buluşması'nda vatandaşlarla bir araya gelen  CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, yaptığı konuşamda, Toroslar’ın demografisinin Türkiye’nin bir yansıması olduğunu dile getirdi. CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Yıldız ise adaylığının da bir kent uzlaşısı, ortak fikrin, ortak idealin açığa çıkartılması ile gerçekleştiğini söyledi. Toroslar’ın 30 yıldır yönetilemediğine dikkat çeken Yıldız, “Toroslar’ın ciddi fiziki sorunları bir yana, orada yaşanması gereken kardeşlik ortamı bir türlü bugüne kadar oluşturulamadı. Toroslar gerçekten bu ülkenin özeti gibi aslında. Türkiye’de kim yaşıyorsa Toroslar’da onlar yaşıyor. İnançlarıyla, memleketleriyle Türkiye’nin tamamının özeti halinde Toroslar. Dolayısıyla Toroslar aslında bizim hakikaten kardeşliği, barışı kucaklayabileceğimiz, karşılayabileceğimiz, organize edebileceğimiz temel ilçelerinden bir tanesi” dedi.

'Biz kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz'

Etkinlikte bulunan farklı kesimlerden katılımcılardan oluşan ortak aklın bunu başarabileceğine inandığını sözlerine ekleyen Yıldız, “Biz yıllardır biriktirdiğimiz bu barış ve kardeşlik ortamını, bu siyasi ortamı, Torosolar’da yaşama geçirebiliriz. Bu anlamda bu hazirunun ben çok ciddi işler yapabileceğini başarabileceğini düşünüyorum. Biz kazanacağız ve hep beraber yöneteceğiz” diye konuştu. 


Etiket: mersin, abdurrahmanyıldız,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA