Karabörk, Mersin’e atandı

Tarih: 2 Mart 2024 Cumartesi 12:51

Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı kararlarına göre Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan görevden alınmasının ardından Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ise Mersin İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı kararlarına göre Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan görevden alındı. Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ise Mersin İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Kamil Karabörk kimdir ?

1966 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi’nden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Teşkilatında göreve başladı.

Değişik rütbelerde farklı illerde görev yaptıktan sonra, 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. 2014-2016 tarihleri arasında Erzurum İl Emniyet Müdürü, 2016-2019 tarihleri arasında Hatay İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptı. 

Hatay İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken, 19.09.2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı 2019/320 sayılı kararnamesi ile Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak göreve başladı. .

İl Emniyet Müdürü Kamil KARABÖRK evli ve iki kız çocuk babasıdır.


Etiket: mersin, emniyetmüdürü, kamilkarabörk,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA