3 milyonluk sazan sarmalına 2 tutuklama

Tarih: 27 Ocak 2024 Cumartesi 11:43

Mersin’de internet üzerinden verdikleri ilanlarla sazan sarmalı nötemi ile vatandaşları 3 milyon dolandıran 2 kişi, son işlerinde yakayı ele vererek, adalete teslim edildi.

 



Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte dolandırıcılara göz açtırmıyor. Polis, kentte sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yaptığı belirlenen N.Ç. ve S.D.'yi takibe aldı. Polisin takibinden habersiz hareket eden N.Ç. ve S.D., Malatya'da yaşayan M.D., bir internet sitesindeki ilan üzerine N.Ç. ve S.D. ile telefonla iletişime geçti. Şüphelilerin yönlendirmesi ile araç sahibi A.Ş.'nin hesabına 1 milyon TL havale ettiğini tespit etti. N.Ç. ile S.D., eş zamanlı olarak irtibata geçtikleri araç sahibi A.Ş.'nin hesabına gelen parayı kendi hesaplarına transfer ettirdi. N.Ç. ve S.D.'yi takip sürdüren polis, bunun üzerine gözaltına aldı. 
Emniyete götürülerek sorgulanan N.Ç. ve S.D.'nin sazan sarmalı yöntemi ile toplamda 3 milyon lira dolandırıcılık yaptığı belirledi. N.Ç. ve S.D., emniyetteki işlemlerinin arından adliyeye sevk edildi. Mahkemede ise N.Ç. ve S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA