Aranıyordu, uyuşturucu ticaretinden yakalandı

Tarih: 24 Ocak 2024 Çarşamba 17:35

Mersin’e doğu illerinden yolcu otobüsü ile yüklü miktarda uyuşturucu getiren bir kişi yakalanarak gözaltına alınırken, daha önceden de uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan ceza alması nedeni ile arandığı ortaya çıktı.

 


Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmada; yolcu otobüsü ile doğu illerinden kentte yüklü miktarda uuyuşturucu madde sevkiyatı yapacağı istihbaranı aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları çalışmanın ardından yolcu kentte gelecek olan otobüsü ile uyuşturucu tacirinin kimliğini belirleyerek, otogarda gerekli önlem alındı. Otobüs ilk sınırana girmesinin ardından takibe alan ekipler aracın otogara girmesi ile operasyon için düğmeye bastı. Tüm yolcular indikten sonra otobüste arama yapan ekipler 23 kilo 100 gram esrarı ele geçirirken uyuşturucu taciri R.M.'yi de yakalayarak gözaltına aldı.
Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanan R.M.'nin daha önceden de uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 18 yıl 2 ay ilamatlı olarak arandığı ortaya çıktı. İşlemlerinin ardından adliyeye gönderilen R.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA