Tarsus’ta cani koca katliamı

Tarih: 7 Ocak 2024 Pazar 13:20

Mersin’in Tarsus ilçesinde 24 yıl cezaevinde yatıp 8 ay önce cezaevinden çıkan 45 yaşındaki Murat Biçer, 7 aylık hamile eşini satırla katlettikten sonra kayıplara karıştı

 

 

Olay Tarsus ilçesine bağlı Bolatlı Mahallesi'nde meydana geldi. Meydana gelen olayda 24 yıl cezaevinde yatıp 8 ay önce cezaevinden çıkan 45 yaşındaki Murat Biçer, 7 aylık hamile eş ile tartıştı. Bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın büyümesi üzerine canı koca  Murat Biçer, evde eline geçirdiği satırla 7 aylık hamile eşi Serap Biçer'e saldırdı. Hamile kadına sart gelen vuran cani koca eşini öldürdükten sonra kayıplara karıştı.
Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Olaylerine gelen ekipler bölgeyi kontrol altına alırken, soruşturma başlatıldı. Cinayetten sonra kaçan cani koca ise polis tarafından her yerde aranıyor.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA