Kusurlu araçlara trafikten men

Tarih: 31 Aralık 2023 Pazar 13:08

Mersin’de trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 16 bin 142 motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol edilirken 413 motosiklet ve motorlu bisiklet trafikten men edildi.

 

 

Mersin'de Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri sürüyor. Denetimler kapsamında, 'İncinebilir yol kullanıcıları' olarak tabir edilen motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerinin üzerinde duruldu. Kontrollerde, yoğun trafikte acele etmeleri nedeniyle başta hız ihlali olmak üzere, şerit ve ışık ihlali, yaya yolu üzerine çıkma, ters yönde araç kullanımı gibi birçok trafik kural ihlali yaptıkları, plaka görünürlüğünü kasten bozarak sürücü belgesiz ve kasksız olarak araç kullandıkları, şeridinde giden araçların arasına girmeleri nedeniyle çoğunlukla ölümlü/ağır yaralanmalı trafik kazalarına karıştıkları belirlenmesi üzerine trafik ekipleri, motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik y trafik denetimi gerçekleştirildi Denetimlerde; 16 bin 142 motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol edilerek 6 bin 670 araca trafik idari para cezası uygulanarak 413 motosiklet ve motorlu bisiklet trafikten men edildi.


Etiket: mersin, trafik, kaza, denetim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA