Toroslar’da asfalt çalışmaları devam ediyor

Tarih: 30 Aralık 2023 Cumartesi 16:39

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde belediye ekipleri asfalt çalışmalarını gece gündüz 7/24 devam ettiriyor.

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım ve asfalt serim çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Çağdaşkent Mahallesi’nde yapımına başlanan semt pazarı alanında ve Çukurova Mahallesi’nde finişerli asfalt çalışması yaptı.

'ÜST YAPIMIZI GÜÇLENDİRİYOR, YOLLARIMIZI YENİLİYORUZ' 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek teknik ekibinden bilgiler aldı.
“Yapılan her çalışma ilçemizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sunuyor” diyen Başkan Yılmaz;  “Mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçları, mahalle muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz. Üst yapımızı güçlendirmeye, yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Amacımız, araç ve yaya trafiğini daha akıcı hale getirmek ve konforlu ulaşım sağlamak. Bu konuda çok ciddi yol aldık. Hemşehrilerimiz, hizmetin en güzeline layık” diye konuştu.


Etiket: mersin, toroslarbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA