Mersin 4 mevsim yeşil ve güzel

Tarih: 26 Aralık 2023 Salı 12:27

Mersin’in dört bir yanında estetik dokunuşlarıyla kente değer katan Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi şehirde sorumluluk alanında bulunan yeşil alan, park ve bahçeler, kaldırım ve bulvar refüjlerindemevsim geçişlerine uygun olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Daha temiz, daha yeşil ve daha sürdürülebilir bir kent misyonuylaMersin’in dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, mevsim geçişlerine uygun olarak çalışmalarına devam ediyor. Eylül ayından bu yana 4 merkez ilçede çalışmalarını eş zamanlı sürdüren Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kış mevsiminin gelişi ile birlikte yeşil alan bakımlarını hızlandırdı.

Büyükşehir’in kent estetiğine verdiği önem sayesinde Mersinde yaşayan yurttaşlarda daha yeşil daha estetik ve daha temiz bir kentin farkını yaşayıp daha mutlu olurken memnuniyetlerini de ekipler ile paylaşıyorlar.

Büyükşehir’in sorumluluk alanında bulunan yeşil alan, kaldırım ve refüjlerde mevsime uygun bitki dikimi gerçekleştiren ekipler, çim alanlarında seyrelen, boşalan ve zayıf kalan yerlere çim ekimi yaparak kentin daha yeşil bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Yeşil alan ve bitkilerin daha sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için hem ilaçlama hem gübreleme çalışmalarını sürdüren ekipler, rutin bakım ve budama çalışmalarını da yaparak kent estetiğine değer katıyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA