Dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli sağanak yağış geliyor

Tarih: 24 Kasım 2023 Cuma 17:14

Mersin Valiliği, Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü’nden gelen son değerlendirmeyi duyurdu; kuvvetli sağanak yağış gelirken, vatandaşların tedbirli olunması istendi.

 


Meteorolji 6. Bölge Müdürlüğü haftasonunda yaşanacak hava durumu ile ilgili olarak açıklama yaptı. Açıklamayı sosyal medya hesabından ise Mersin Valiliği duyurdu. 
eteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden gelen son değerlendirmelere göre; "Mersin çevrelerinde görülecek sağanak ve yer yer gök görültülü sağanak yağışların 25 Kasım Cumartesi akşam saatlerinden 26 Kasım Pazar günü gece geç saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, metrekareye 21-75 kilogram olması beklendiğinden; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA