Jandarmadan PKK/KCK terör örgütüne operasyon; 4 tutuklu

Tarih: 20 Kasım 2023 Pazartesi 10:55

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 



Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürdüğü çalışmalar sonucunda; Yenişehir, Akdeniz ve Gülnar ilçelerinde terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen ve aralarında silahlı terör örgütü ile bağlantısı olan şahsın da bulunduğu toplam 4 şüpheliyi tespit etti.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tespit edilen terör örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla Yenişehir, Akdeniz ve Gülnar ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda materyale ve dokümana incelenmek üzere el konuldu.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA