Mersin polisinden terör örgütlerine şafak operasyonu

Tarih: 16 Kasım 2023 Perşembe 10:49

Mersin’de polis tarafından hain terör örgütü DEAŞ, DHKP-C ve THKP-C mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi yakalanarak gözaltın alındı.


 

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda, hain terör örgütü DEAŞ, DHKP-C ve THKP-C mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda; haklarında örgüt içerisinde faaliyet yürüten ve toplantı yürüyüşlerine katılan, elaman temin etmeye yönelik faaliyet içerisinde bulunan, yurtdışında bulunan terör kamplarına giderek örgüt mensuplarına moral ve motivasyon amaçlı destek veren 4 şüpheli şahısın yakalanmasına yönelik Drone ve Özel Harekat Polislerinin de destek verdiği toplam 70 Polisin katılımıyla operasyon düzenlendi.
Operasyon neticesinde 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı, şüphelilerin belirlenen adreslerinde yapılan aramalarda çokça dijital materyaller ele geçirildi


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA