Anamur’da bir aileyi katleden caniler yakalandı

Tarih: 2 Kasım 2023 Perşembe 10:58

Mersin’in Anamur ilçesinde, 3 kişilik aileyi öldüren bir kişi ve azmettiricisi polisin başarılı çalışması sonucu yakalanarak adalete teslim edildi.

 

 

Mersin'in Anamur ilçesinde, halasını, eniştesini ve kuzenini öldüren katil zanlısı ile azmetircisi olan babası gözaltına alınırken, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, 31 Ekim günü Anamur ilçesi Göktaş Mahallesi'nde meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle gerçekleşen aile içi silahlı kavga sonucunda, aynı aileye mensup anne-baba Serap Akdağ, Murat Akdağ ve çocukları Ferhat Mücahit Akdağ'ı av tüfeği ile öldürülmesi olayını gerçekleştiren C. Tiken ve azmettirici olduğu iddia edilen M. Tiken (Serap Akdağ'ın kardeşi) cinayetin ardından kayıplara karıştı.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra harekete geçerek olayı gerçekleştiren C. Tiken ve azmettirici olduğu iddia edilen babası M. Tiken'in yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan C. Tiken ve babası M. Tiken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA