Mersin’de Toros Üniversitesi Aşçılık programı öğrencileri Kayseri Gastronomi Günleri’ne 3 birincilik ve 1 ikincilik alarak etkinliklere damga vurdu.
Mersin'deki Toros Üniversitesi Aşçılık Programı Kayseri Gastronomi Günleri’ne katıldı. Modern Türk Muftağı Grup Yarışması, Kayseri Yöresel Mutfak ve Bireysel tatlı yarışması kategorilerinde düzenlenen Kayseri 1"inci Gastronomi Festivali'ne Türkiye'nin dört bir yanından katılım oldu. Festivalin 'Üniversiteli şefler yöresel bireysel' kategorisinde Büşra Kaya birincilik Naz Uzunaslan ikincilik. 'Üniversiteli genç şefler ekip' kategorisinde Naz Uzunaslan, Büşra Kaya, İhsan Duru birincilik. 'Üniversiteli genç şefler bireysel tatlı' kategorisinde Nazlıcan Yıldırım birincilik alarak 4 kupayla geri döndü.
|