Mersin emniyeti hırsızlara göz açtırmıyor

Tarih: 25 Ekim 2023 Çarşamba 12:15

Mersin’de polisin başarılı ve titiz çalışmaları sonucu 2023 yılının ilk 9 ayında bir önceki yıla göre evden hırsızlık olaylarında yüzde 11, işyerinden hırsızlık olaylarında yüzde 30, yankesicilik olaylarında ise yüzde 29’luk bir düşüş sağlandı.

 


Mersin Emniyet Müdürlüğü, 2023 yılının ilk 9 ayında yaşanan asayiş olayları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar sonucunda; 2023 yılının ilk 9 ayında bir önceki yıla göre evden hırsızlık olaylarında yüzde 11, işyerinden hırsızlık olaylarında yüzde 30, yankesicilik olaylarında ise yüzde 29’luk bir düşüş sağlandığı bildirildi.
Açıklamanın devamında ise kapkaç olaylarının tamamı aydınlatılarak aydınlanma oranı yüzde 100, evden hırsızlık olaylarında aydınlanma oranı yüzde  48, işyerinden hırsızlık olaylarında ise aydınlanma oranı yüzde 65 olarak gerçekleştiği, 2023 yılında hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen 1432 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli tahkikat yapılarak adli mercilere sevk edildiği bildirildi.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA