Korkutan işyeri yangını

Tarih: 15 Eylül 2023 Cuma 08:16

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir işyerinde meydana gelen yangın çevreye korku dolu anlar yaşatırken, ekipler güçlükle kontrol altına aldı

 

Mersin'in Tarsus ilçesinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın çevrede korku dolu anlar yaşatırken ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı.
Tarsus ilçesine bağlı Çiçekli Mahallesi yolu üzeri, eski DSİ binası mermer atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumu fark edenler 112'yi ihbarda bulundu. İhbarla birlikte çok sayıda ekip olay yerine geldi. Çevre güvenliğinin alınmasının ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler yangına müdahele etti. 
Alevlerin dört bir tarafı sardığı yangın çevrede korku dolu anların yaşanmasına neden olurken, itfaiye ekipleri müdahalesi ile kontrol altına alınıp söndürüldü. 
Olayda maddi hasar meydana gelirken, soruşturma başlatıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA