Depremzedeleri dolandıran 13 kişiye gözaltı

Tarih: 15 Eylül 2023 Cuma 07:46

Mersin’de, polis Kahramanmaraş merkezli depremzedelerin ardından yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kalarak, yeni bir yaşam için yola çıkanları kiralık ev vaadiyle kaparo alarak dolandıran 13 kişiye yönelik operasyon başlattı.

 

Mersin'de, polis Kahramanmaraş merkezli depremzedelerin ardından yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kalarak, yeni bir yaşam için yola çıkanları kiralık ev vaadiyle kaparo alarak dolandıranlara yönelik operasyon başlattı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri depremzelere yönelik artan dolandırıcılık nedeni ile harekete geçti. Ekipler yaptıkları araştırmanın ardından, Mersin'de, farklı tarihlerde internet siteleri üzerinden kiralık ev vaadiyle kaparo alarak aralarında depremzede vatandaşları dolandıran ilgili çalışmayı tamamladıktan sonra Cumhuriye Savcılığı'ndan alınan arama ve gözaltı kararı ile birlikte düğmeye bastı. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri eş zamanlı operasyon kapsamında dolandırıcılık eylemini gerçekleştirdiği , fikir ve eylem birliği içerisinde bulunduğu tespit edilen şüpheli şahıslar ve şahısların ikamet etmiş olduğu adreslere yönelik 150 polisin katılımı ile özel harekat ve dron destekli baskın yaptı. 13 dolandırıcıya yönelik farklı adreslerde arama ve gözaltına alınma işlemleri sürüyor. 


Etiket: mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA