DEVA Partili Ekmen: Kronik sorunlara çözüm bekliyoruz

Tarih: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 18:32

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin ziyaretinde bulunan Ömer Bolat’a seslenerek, kentin bekleyen kronik sorunlarına çözüm beklediklerini söyledi.

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin ziyaretinde bulunan Ömer Bolat’a seslenerek Mersin’in sorunlarına değindi:

“Vatandaşlarımızın, Mersin’deki sorunları görmezden gelerek verilen vaatlere değil, kronik hale gelmiş sorunların çözümüne ihtiyacı var. Ana konteyner limanı, lojistik köy, OSB bağlantı yolları ve Serbest Bölge bağlantı yolunu konuşmadan olmaz. Mersin Limanı’ndaki yanaşma penceresi uygulaması sebebiyle aksayan ticaret, Serbest Bölge’de devam eden tapu sorunu, gümrükteki aksamalar ve acil çözüm bekleyen birçok husus bu toplantıda gündeme gelmiyor. Sanayicilerimiz ve ihracatçılarımızla daha yoğun istişare edilmesi ve bunların değerlendirilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımız sayın bakandan somut adımlar görmek istiyor. Artık seçim bitti, propagandaya değil, Mersin’in sorunlarının çözülmesine ihtiyacımız var.”


Etiket: mersin, mehmeteminekmen,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA