Mersin polisi uyuşturucuyla mücadelede hız kesmiyor

Tarih: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:43

Mersin’de ’torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 16 kışı yakalanarak gözaltına alınırken, soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

 

Mersin'de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve kullanmak suretiyle geleceğin teminatı ola gençlerimizi zehirlemeye çalışan 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcıları ile etkin mücadele edilmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyonu yapıldı.
Mersin merkezli, Drone ve Özel Harekat Polisi destekli 94 ekip 296 personelin katılımıyla 30 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik belirlenen adreslere yapılan operasyon sonucunda 16 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların yapılan ev aramalarında; 25 adet sentetik ecza, 16 kök kenevir bitkisi, 6.86 gram esrar maddesi, 32.47 gram metamfetamin maddesi, 2 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan cam aparat (payp), 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.


Etiket: mersin, polis, operasyon, asayiş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA