Dernekte kumar oynatıp tefecilik yapmışlar

Tarih: 21 Haziran 2023 Çarşamba 13:40

Mersin polisi başarılı bir operasyona daha imza atarak Tarsus ilçesinde kurdukları dernekte kumar oynatarak tefecilik yapan 3 kişiyi yakalayak gözaltına aldı

 

Mersin ve Tarsus polisi başarılı bir operasyona imza attı. Operasyon kapsamında durnukları dernekte kumar oynatarak, parası olmayanlara senet imzalatan 4 kişiden 3'ü yakalanırken 1 kişi de aranıyor. 
Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadale ŞubeMüdürlüğü ile Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ortaklaşa operasyon düzenledi. Operasyonda, kurmuş oldukları dernek lokalinde kumar oynatarak vatandaşları borçlandırarak faiz karşılığında para verip, karşılığında senet imzalatıp daha sonra icra takibi başlattıkları tespit edilen şüpheli M.K., Y.K,  F.M.D ve T.S.'nin evinde ve dernekte arama yapıldı. Yapılan aramada 21 boş senet ile 4  borçlu bilgilerinin bulunduğu defter ve not kâğıtları ele geçirildi. 
Operasyon sırasında Y.K,  F.M.D ve T.S., gözaltına alındı. Adresinde bulunmayan M.K.'nin yakalanmasına yönelik çalışma devam ederken soruşturma sürüyor.


Etiket: mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA