‘Where Are You From projesi tamamlandı

Tarih: 19 Haziran 2023 Pazartesi 18:37

Türkiye’den Mersin Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi’nin de proje ortağı olduğu Türkiye, Yunanistan ve Polonya gibi ülkelerinde yer aldığı on-line eTwinning sona erdi.


Türkiye , Yunanistan ve Polonya ortaklı Kasım ayında başlayan uluslararası eTwinning on-line kültür projesi Mersin Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi bünyesinde  9 öğretmen ve  65 öğrencinin katılımıyla  17 Haziranda sona erdi. 
Öğrencilerin yaşadıkları şehir ile ilgili farkındalığı arttırmak, başka kentleri ve kültürleri tanımalarını sağlamak; İş birliği çalışma yapabilecekleri ortamlar yaratmak amacıyla yürütülen projenin  iletişim dilinin İngilizce olması nedeniyle öğrencilerin dil yeterliliklerini tespit etmek  ve dil gelişimleri sağlamada önemli kazanımlardan biri oldu.
eTwinning projesi öğrencilere  Mersin kentinin  sosyal, turizm alanları; kültürel yapısı ve yöresel lezzetlerinin tanımına fırsat verdi.


Etiket: mersin, tevfiksırrıgürlisesi, etwinningprojesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA