Mersin’de 32 bin öğrenci LGS için ter döktü

Tarih: 4 Haziran 2023 Pazar 16:21

Mersin’de yapılan Lise Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’nda 13 ilçede 376 okulda, 2 bin 109 salonda, 32 bin 227 öğrenci lise eğitimi için ter döktü.

 

Mersin'de yapılan Lise Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'nda  32 bin 227 öğrenci lise eğitimini  şekillendirmek için ter döktü. 
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de de Lise Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı gerçekleştirildi. Kentte sorunsuz bir sınav için her türlü hazırlıklar yapılırken, 13 ilçede 376 okulda, 2 bin 109 salonda, 32 bin 227 öğrenci ter döktü. Öğrenciler derslikler de soru çözerken veliler de okul bahçelerinde onların çıkışlarını bekledi. 
Başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerin de okullarda personel görevlendirerek, öğrenci ve velilerin bazı ihtiyaçlarını karşılamayı ihmal etmedi.


Etiket: mersin, eğitim, lgs, sınav,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA