Geleceğin gitaristine uluslararası ödül

Tarih: 4 Haziran 2023 Pazar 15:33

Mersinli Deniz Işık, İtalya’da düzenlenen Uluslararası Enrico Mercatali Gitar Yarışması’nda kendi yaşıtı bir çok öğrenciye geriyde bırakarak, hem Türkiye’ye hem de Mersin’i gururlanırıp altın madalya aldı.

Mersin Üniversitesi Devmet Konservatuvarı gitar bölümü öğrencilerin Deniz Işık, İtalya'da düzenlenen Uluslararası Enrico Mercatali Gitar Yarışması'nda altın madalya alarak gurur yaşattı. 

İtalya’nın Gorizia kentinde düzenlenen 20'ncı Uluslararası Enrico Mercatali Gitar Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Tüm dünyadan farklı seviye ve yaş guruplarından gitarcıların katıldığı ve çevrim içi olarak düzenlenen yarışmada, Mersin Üniversitesi Devmet Konservatuvarı gitar eğitmenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özkanoğlu’nun öğrencilerinden Deniz Işık, 94 puan üzeri bir puanlama ile altın madalyaya layık görülerek kendi kategorisinde birinci oldu.  


Etiket: mersin, konservatuvar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA