Mersin MSK, umutlandı

Tarih: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 17:07

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Play-Off etabında Mersin MSK, konuk ettiği Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 95-65 yenerek Süpe Lig için umutlandı.

SALON: Edip Buran Spor Salonu

HAKEMLER: Turgut Işık, Abdullah Koputan, Uğur Akyıldız

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ: Mehmet Oğuzhan Kızıl 10, Darnell Antoio Edge 19, Kerem Aydan Özel 2, Kevin Kasper 3, Ahmet İlker Tunalı 3, Berkay Genç 13, Koray Uzunhasan 9, Tobin Bernard Carberry 23, Alp Karahan 14.

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Mustafa Kürşad Özdemir 5, Emir Oflaz 4, Berke Aygündüz 15, Atakan Erdek 7, Kahlil Quinton Dukes 10, Bora Can Işık 14, Sercan Ergin 7, Ali Işık 3. 

İlk periyot: 16-14
İlk yarı: 40-34
3'ncü yarı: 69-51
Maç sonucu: 96-65


Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Play-Off etabında Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı (Mersin MSK) kendi evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. Mersin MSK maça Oğuzhan Kızıl, Darnel Antonio Edge, Kerem Özel, Berkay Genç, Tobin Carberry ilk beşi ile parkeye çıktı.
Maça hızlı başlayan taraf Mersin MSK oldu. Savunmada ki direnciyle rakibi pota altının gerisine oynamaya iten bir savunma hattı çizen MSK, hücumda ise hızlı ve tempolu oyunuyla kolay sayı buldu. Msk böylece ilk periyodu 16-14 önde kapattı.
İkinci periyotta ise Mersin MSK vites yükselterek farkı çok çabuk şekilde 10 sayının üzerine çıkardı, rakibine skor baskısını sürdürdü. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise hücumda istikrarlı bir oyun çizemeyince farkı kapatmayarak, savunma direncinde düşüş yaşasa da tekrardan toparlanıp, farkı tek sayılara düşürdü. Mersin MSK ikinci periyodu 6 sayı önde 40-34 önde bitirdi. 
Üçüncü periyotta Mersin MSK tekrar tempo arttırdı ve farkı çift haneli sayılara açmayı başardı ve üstünlüğü eline aldı. Periyodun ortalarına farkı 13 sayıya kadar çıkardı. Üçüncü periyodu ise Mersin ekibi 69-51 önde kapattı. 
Son periyotta Mersin MSK adeta alev aldı ve hem hücumda hem de savunmada olağanüstü bir oyun sergiledi ve rakibini sahadan sildi. Dış şutlarda yüksek yüzde isabeti bulunca da rakip Balıkesir farklı kapatmadı ve hücum ve savunma dengesini tutturamayinca Mersin MSK sahadan 31 sayı farkla 96-65 galip geldi.


Etiket: mersin, spor, basketbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA