BAL’ın yeni takımı Erdemli Belediye Spor

Tarih: 26 Mayıs 2023 Cuma 20:21

Mersin Süper amatör Lig play-off final maçında Erdemli Belediye Spor, Bölgesel Amatör Lig’ne (BAL) çıkarak taraftarını sevindirdi.

Mersin Süper amatör Lig play-off final maçında Mersin Camspor ile Erdemli Belediye Spor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) bileti için sahaya çıktı. 

Maça her iki takımda kontrollü ve temkinli başladı. Henüz maçın başında 15.dakika da Camspor atağında ceza sahası içinde topla buluştu şut direkten döndü ve sonrasında boşa çıkan topu ağlara gönderse de ofsayt nedeniyle gölü iptal edildi. Erdemli Belediyesi ise savunmada daha dirençli ve hücumda kanatlardan etkinli oldu. 32. Dakikada Erdemli atağında gol pozisyonu bulsada skora çeviremedi ve ik yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda ise hem Camspor hem de Erdemli daha agresif ve sert bir oyun ortaya koydular. Mücadelenin sıklıkla orta sahada geçerken Erdemli Belediyesi hücum performansında daha etkili oldu ve pozisyon elde etmelerine rağmen etkili gol pozisyonuna giremedi. Camspor ekibi ise daha çok savunmada ve orta sahada kapanarak savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koydu ve sadece tek bir pozisyona girebildi. Maçta 90+5 de Erdemli Belediyesinin bulduğu atakta ceza sahası içinde net gol pozisyonu buldu fakat golle buluşamayinca maç 0-0 eşitlikle uzatmalara gitti. 

Uzatma bölümlerinde ise her iki takımda agresif ve tempolu bir şekilde başlasa da gol pozisyonu üretmediler ve maç penaltılara kaldı. 

Penaltılarda ise Erdemli Belediyesi 4-3 kazanarak şampiyon oldu ve Bölgesel Amatör Lige yükseldi.


Etiket: Mersin, ErdemliBelediyeSpor, BALligi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA