Haydar Aliyev’in 100’üncü yılına özel şarkı

Tarih: 23 Mayıs 2023 Salı 14:43

Vatanseverliği ile tanınan ünlü Azerbaycanlı şarkıcı Perviz Kasımov, 20 yıllık müzik geçmişini Haydar Aliyev’in 100. yıldönümüne ithafen seslendireceği “Heyder Baba” isimli eserle taçlandırmayı hedefliyor.

Azerbaycan ve birçok uluslararası müzik yarışmalarından zirvede ödülle çıkan Perviz Kasımov, Haydar Aliyev'in 100'üncü yılında, hiç unutulmayacak bir eserle gelmeye hazırlanıyor.
Vatanseverliği ile tanınan ünlü Azerbaycanlı şarkıcı Perviz Kasımov, 20 yıllık müzik geçmişini 
Haydar Aliyev'in 100. yıldönümüne ithafen seslendireceği “Heyder Baba” isimli eserle taçlandırmayı hedefliyor. Her Azerbaycanlının Haydar Aliyev’ e minnet borçlu olduğunu dile getiren Perviz Kasımov, sözleri baba veziroqlu, müziği Perviz Kasımov imzası taşıyan “Heyder Baba” isimli eserin aranjör koltuğunda Taleh Agayev otururken yapımcılığını da Natik Novruzov üstlendi.
Klip çalışmasının planlandığını vurgulayan Perviz Kasımov, Haydar Aliyev'in ruhuna bir övgü niteliğinde olacak vurgusunu yaparken bu şarkının Azerbaycan halkının dilinden düşmeyeceğini ve uluslar arası platformda çok ses getireceğini vurguladı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA