Stajyer avukatlar bir araya geldi

Tarih: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:10

Mersin Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, stajyer avukatlar bir araya gelerek tanışma imkanı buldu.

Mersin Barosu Staj Eğitim Merkezi ile Genç Avukatlar Komisyonu, stajyer avukatların tanışıp kaynaşmasını sağlamak ve meslektaş dayanışması bilincini güçlendirmek amacıyla kahvaltı düzenledi.

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltıda Mersin Barosu üyesi stajyer avukatlar, birbirleriyle daha güçlü iletişim kurup, keyifli vakit geçirme imkânı buldu. Baro Başkanı Özdemir stajyer avukatları önemsediklerini, bu nedenle stajyer avukatların mesleki gelişimlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlerin içerisinde de yer alarak, daha güçlü bir meslek örgütü için dayanışma içerisinde olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, katılım gösteren stajyer avukatlarına teşekkür etti.

Stajyer avukatlar ise, etkinliği düzenleyerek mesleki dayanışmanın artmasına katkı sunan Baro yönetimine, Mersin Barosu Staj Eğitim Merkezine ve Genç Avukatlar Komisyonuna teşekkür etti.


Etiket: mersin, baro, avukat,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA