Feci kazada hayvanlar telef oldu

Tarih: 16 Mayıs 2023 Salı 17:24

Mersin’in Erdemli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen TIR’ın dorsesinde bulunan çok sayıda hayvan telef oldu.

 

 

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen kazada, küçük baş hayvan yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu çok sayıda hayvan telef oldu.
Kaza, Erdemli ilçesine bağlı Sorgun Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Tarsus ilçesinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan O.B  Erdemli ilçesi Toros Mahallesi Arpaalani yaylasına küçükbaş hayvanlarını nakli için yükledi. Yüklemenin tamamlanmasının ardından yola B.A yönetimindeki 42 PA 412 plakalı TIR, Sorgun Mahallesi yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. 
Olayın ardından kaza yerine jandarma, itfaiye ile ilçe tarım ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede 50 civarında küçükbaş hayvanın telef olduğu belirlenirken kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.


Etiket: mersin, erdemli, asayiş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA