Silifke şampiyonluk sarhoşu

Tarih: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:24

Mersin’in Silifke ilçesinde Belediye Spor futbol takımının 30 yıl sonra şampiyon olarak 3’nci lige çıkması, ilçede gecenin geç saatlerine kadar renkli görüntülerle kutlandı

 

Mersin’in Silifke ilçesinde spor severler 30 yıl sonra Silifke Belediye Spor'un TFF 3’ncü Lig’e çıkmanın sevincini yaşarken kutlamalar sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. 
Kırşehir Ahi Stadyumu'nda oynanan Bölgesel Amatör Lig Ekstra Play Off final maçı Şanlıurfa ekibi Viranşehir Belediyespor’u ile Mersin temsilcisi Silifke Belediye Spor şampiyon olup kupayı almasının ardından ilçeye döndü. Coşkulu Silifkeli spor severler tarafından ilçe girişinde araç konvoyu ile karşılanan Silifke Belediye Spor oyuncuları ve teknik heyet daha sonra Anıt Meydanı'na geçti. Burada Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok kurum müdürleri vatandaşlar, ilçede tur atarak, şampiyonluğu vatandaşlarla paylaştı. Kiminin balkonlardan destek verdiği kiminin de cep telefonları ile fotoğraf ve video çektiği kutlamalar sırasında, havai fişek gösterisi altından futbolcular yöneticiler de halaylar çekti.
Silifke Belediye Spor Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'inci Grup'ta mücadele eden ekibinin şampiyonluğu her şeyi ile hak ettiğini belirterek, "Büyük emekler verdik.Çok çalıştık,yılmadık,inandık,çok mutluyuz,gururluyuz.Futbolcularıma emeği geçen herkese teşekkür ederim. Silifke'mize şampiyonluğu getirdik,bundan büyük mutluluk olamaz  Silifke halkı bizleri hiç yalnız bırakmadılar.Hepinize teşekkür ederim" dedi.


Etiket: mersin, silifkebelediyespor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA