Makam aracı TOGG’a öğrenci ilgisi

Tarih: 11 Mayıs 2023 Perşembe 17:10

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’da makam aracı olarak kullandığı TOGG ile gittiği okulda büyük ilgi görürken, öğrenciler yerli ve milli otomobille hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Eyüp Aygar Fen Lisesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Vali Ali Hamza Pehlivan'a, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca eşlik etti.
Vali Pehlivan, Eyüp Aygar Fen Lisesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yürüttükleri projeler ve diğer etkinliklerle ilgili sohbet etti. Vali Pehlivan, yürüttükleri başarılı çalışmalar için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Koca, birçok alanda projeler üreterek eğitimin niteliğini artıran tüm meslektaşlarına ve hem akademik hem de sosyal alanda başarılara imza atan tüm öğrencilerine çok teşekkür ettiğini ifade ederek "Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje odaklı çalışmalara devam edeceğiz" dedi. 
Ziyaret sonrası Vali Pehlivan okuldan ayrıldığı sırada öğrenciler, TOGG aracı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Bunun üzerine Vali Pehlivan öğrencileri kırmayarak gençlerle birlikte, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip anı ölümsüzleştirdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA