Mersin, yangınla mücadele gücünü artırdı

Tarih: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 15:07

Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne yangınlara daha etkin müdanale için 10 yeni arozöz gönderildi.

 

Orman Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 10 adet arozöz, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle teslim alındı.
Teslim törenine Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Basın ve İletişim Şube Müdürü Abdurrahman Sezer, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Z. Aber, şefler, orman muhafaza memurları ve yangınla mücadele personeli katıldı.
Bölge Müdürü Yalçın, Orman Genel Müdürlüğü'nün Bölge Müdürlüğü'ne bugüne kadar verdiği ve bundan sonra vereceği destekler için teşekkür ederek az hasarlı bir yıl olması temennisinde bulundu.
Teslim töreninin sonunda Mersin Orman Bölge Müdürlüğü gönderilenarozözler yapılan duaların ardından görev yerlerine uğurlandı.


Etiket: mersin, orman, yangın,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA