Soğuksu: Hedef play-offlar

Tarih: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 14:10

Antalya Güneşini konuk ederek yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı başantrenörü Semih Soğuksu, hedeflerinin play-offlar olduğunu söyledi.

 

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 27'inci hafta karşılamaları geride kalırken Mersin MSK takımı başantrenörü Semih Soğuksu, takımdaki sakatlarıı düzeltip, fiziksel ve mental olarak yükselip play-offlara en hazır olacaklarını söyledi.
Kendi evinde Antalya Güneşini konuk ederek yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı başantrenörü Semih Soğuksu, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 27'inci hafta karşılaşmasını değerlendirdi.
Başantrenör Semih Soğuksu, sakat oyuncularının bulunduğuna dikkat, Antal Güneşi maçının, yoruma çok açık bir maç olmadığnı belirterek, " Rakibin ligdeki durumu, eksik kadro ile gelmeleri bu maça konsantrasyonu ister istemez zor hale getiriyor. Antalya gençlerinin, staffını tebrik ediyor. İyi bir mucadele ortaya koydular. Bize gelirsek, kalan 3 hafta için bir yükleme evresi planındayız. Sakatlarımızı düzeltip fiziksel ve mental olarak yükselip play-offlara en hazır şekilde gireceğiz. Seyircimize ayrıca teşekkür ederimb Maçın zorluk kolaylık derecesine, son haftalardaki kötü sonuçlara bakmadan her zaman takımımızın yanında oldukları için takımım adına minnettarım" dedi. 


Etiket: mersin, msk, spor, basketbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA