Dikkat; Mersin için uyarı geldi

Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 16:46

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan son uyarıya göre Mersin’de için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Türkiye nisan ayının son günlerinde serin ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji’den yapılan son uyarıya göre Mersin'de için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporu yayımlandı. Yağış bulutları gece geç saatlerde Balkanlar üzerinden gelerek Türkiye ulaşırken Mersin'de bu durumdan etkilenecek. Gece başlayan kuvvetli sağanak yağışın Cuma günü, gün boyu devam etmesi bekleniyor. 
Yapılan değerlendirmelere göre, yer yer sağanak yağışlı havanın etkili olacağı ve hava sıcaklıklarının da 4-5 derece düşerek mevsim normallerinin altında olacağı belirtilirken Mersin Valiliği de, sosyal medya hesabında vatandaşları uyardı, Yapılan uyarıda, Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden gelen değerlendirmelere göre; 28 Nisan 2023 Cuma günü Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök görültülü sağanak yağışların, Mersin ve çevrelerinde yerek olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım ve yerem dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksalamar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olunması istendi. 

 


Etiket: mersin, meteoroloji, havadurumu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA