Haftanın öğretmenine ödül

Tarih: 26 Nisan 2023 Çarşamba 17:29

Mersin’de Milli Eğitim Müdürlüğü, örnek çalışmalarla mesleğinde fark yaratan Öğretmen Erhan Ünügür’ü ödüllendirdi.

Mersin'de Milli Eğitim Müdürlüğü her hafta kendi alanlarında gerçekleştirdikleri örnek çalışmalarla mesleklerinde fark oluşturan öğretmenleri ödüllendirilor. 

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, kendi alanında gerçekleştirdiği örnek çalışmalarla mesleğinde fark oluşturan  Mezitli Doğlu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Erhan Ünügör, ödülle layık görüldü.
Eğitime sunduğu katkılar ve mesleğinde oluşturduğu fark ile bu haftanın öğretmeni olan Mezitli Doğlu İlkokulu Sınıf Öğretmeni  Erhan Ünügür, ödül nedeni ile Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ile bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü Koca, eğitime sunduğu katkılar ve mesleğinde oluşturduğu fark ile bu haftanın öğretmeni olan Mezitli Doğlu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Erhan Ünügür'ü mesleğine olan özverili yaklaşımlarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek, ödülünü verdi. 
Ünügür, bu ödülün onun için çok kıymetli olduğunu dile getirerek misafirperverliği ve taltifinden dolayı İl Müdürü Koca'ya şükranlarını ifade etti.


Etiket: mersin, millieğitim, öğretmen, ödül,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA