Tiyatro Vagon Uygula-MA prömiyer yapıyor

Tarih: 25 Nisan 2023 Salı 14:01

Mersin’de Tiyatro Vagon, telefonlarda bulunan uygulamaların bir yapay zeka tarafından örgütlenip hayatımıza yaptıkları müdahalelerinin, mizahi unsurlarla ele alındığı Uygula-MA adlı oyunun dünya prömiyerini gerçekleştiriyor.

 

Tiyatro Vagon'un uzun süredir prova çalışmalarını sürdürerek hazırladığı, telefonlarda bulunan uygulamaların bir yapay zeka tarafından örgütlenip hayatımıza yaptıkları müdahalelerinin, mizahi unsurlarla ele alındığı Uygula-MA isimli iki perde komedi gösteriye 25 Nisan 2023 Salı (bugün) günü saat 20.00'de Yenişehir Nikah Salonu'nda (Palmcity karşısı) sanatseverlerle dünya prömiyerini gerçekleştirecek.
Hayatların vazgeçilmezi olan teknolojik aletlerin ve onları bütünleyen uygulamaların ete kemiğe bürünüp yaşamın her alanında alenen ya da gizlice tercihleri okuması, onları yönetmesi, insanları manipüle edecek güce erişmesi ve bunları yaparken insan gücüne ihtiyaç duymadan, yapay zeka tarafından, kontrol dışında ilerleyip geldiği seviyeyi ve olası tehlikeleri, tipik orta sınıf aileler üzerinde yaptığı tahribatın mizahi öğelerle işlendiği, 2 perde ve yaklaşık 90 dakika sürecek. Oyunun yaratıcı kadrosunda Yazar-yönetmen: Onur Özlü, yönetmen yardımcısı ve danışman: Furkan İnal, ses efekt tasarımcısı: Uğur Karataş/Spiral Stüdio, Kostüm tasarımı: Yeliz Canatan, editör: Merve Duran, afiş tasarımı: Umut Sinan Özdemir ve oyuncu kadrosunda M. Oğuz Ulu, Tuğçe Genoğlu, Merve Duran, Furkan İnal, Ege Keskin, H. Derin Özlü, Hatice Topalca, Seda Erdemir, Bilal İçer ve Onur Özlü yer alıyor.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen 2 büyük depremden sonra yaşanan acıların biraz olsun dindirmesi, tebessüm ettirilmesi adına ve sanatın iyileştirici gücüne inanarak büyük özverilerle hazırlanarak sanatseverlerin beğenisine sunacak oyunu depremzedeler ücretsiz olarak izleyebilecek. 

Oyunumuzla ilgili daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için:
Instagram / Facebook : sanatvagon 
Whatsap: 0533 639 17 37-0551 023 11 57
Mail : tiyatrovagon@gmail.com


Etiket: mersin, tiyatrovagon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA