ÇBK Menajeri İnceer: Tarihi başarıyı ülkemize yaşatmak istiyoruz

Tarih: 13 Nisan 2023 Perşembe 20:35

Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Menejeri Aslı İnceer, rag’da oynanacak EuroLeague Women Final Four maçları sonunda tarihi başarıyı Türkiye’ye yaşatmak istediklerini söyledi.

Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Çekya'nın başketin Prag'da EuroLeague Women Final Four maçları için hazırlıklarını sürdürürken takımın menejeri Aslı İnceer, kazanmak için hazır olduklarını tarihi başarıyı Türkiye'ye yaşatmak istediklerini dile getirdi.
Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Prag'da çalışmalarını sürdürüyor. Tüm oyuncular kupa hedefinde yüksek moralle antrenmanlarını sürdürürken bir açıklama da takım menejeri Aslı İnceer'den geldi. İnceer, Kadın Basketbol Süper Ligi'nin normal sezonu lider olarak tamamladıklarını belirterek, "KBSL normal sezonunu lider tamamladık. Play-offlar’da da finale yükselerek önemli bir başarıya imza attık. Avrupa’da da tarihimizde ilk kez EuroLeague Women dörtlü finaline çıkmış durumdayız. Tüm bunların sonucunda iyi bir motivasyon yakaladık. Buradaki diğer üç takım da çok iyi fakat ben takımımızı favori görüyorum ve EuroLeague’i kazanarak ülkemize müthiş bir gurur yaşatmak istiyoruz" dedi.
İnceer, takımın yüksek bir motivasyona sahip olduğuna dikkat çekerek, "Tüm takımımız iyi durumda. Quanitra’nın bir sakatlığı vardı, o da toparladı ve oynayabilecek durumda. Zaten buraları çok iyi bilen, defalarca final four oynamış bir antrenöre sahibiz. Oyuncusundan teknik ekibinine müthiş bir kenetlenme içerisindeyiz. Organizasyonumuzun tüm takıma inancı tam. Gerekli mücadeleyi ortaya koyacağımıza kimsenin şüphesi yok. Bizi asla yalnız bırakmayan şehrimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Tarihimizdeki ilk Avrupa kupasını kazanarak bu önemli başarıyı onlara armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.


Etiket: ÇukurovaBasketbolKulübü, ÇBK, Basketbol, Spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA