Mersin polisinden uluslararası uyuşturucu ticaretine darbe

Tarih: 8 Nisan 2023 Cumartesi 15:39

Mersin polisi, Ekvator’dan gelen muz yüklü konteynerde yaptığı aramada 86 palet halinde 97 kilo 500 gram kokain ele geçirdi.

Mersin ve İstanbul Emniyetinin ortak çalışması sonucu uluslararası uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe vurulurken 86 paket halinde toplamda 97 kilo 500 gram kokain ele geçirilirken, soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.
Mersin ve İstanbul Emniyeti Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonucu verdi. Sürdürülen ortak operasyon kapsamında, Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uluslararası uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Ekvator'un Guayaquil Limanı'ndan Ortadoğu ülkelerine giden muz yüklü gemide Mersin Limanı'na yanaşmasının ardından 1 konteynerde Narkotik Madde arama köpeği Miror ile arama yapıldı. Yapılan aramada 86 paket toplamda 97 kilo 500 gr kokain maddesi ele geçirildi. 
Uyuşturucunun ele geçmesi ile soruşturma başlarken, olayla ilgili şüphellere yönelik yakalama çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

 


Etiket: mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA