Gönüllü öğretmen depremzedeler için Altunözün’de

Tarih: 7 Nisan 2023 Cuma 16:18

Mersin’de Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli 5 öğretmen gönüllü olarak depremzedelerin yemek ihtiyacını karşılamak için Hatay’ın Altınözü ilçesine gitti.

Mersin'den gönüllü 5 öğretmen, depremzede vatandaşların yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile kurulan seyyar mutfaklarda görev yapmak üzere Hatay'ın Altınözü ilçesine uğurlandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli öğretmenler de, afet bölgesine sıra ile gönüllü olarak gitmeyi sürdürüyor. 5 öğretmen gönüllü olarak depremzedelerin yemek ihtiyacını karşılamak için Hatay'ın Altınözü ilçesine, uğurlama sırasında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Milli Eğitim Bakanlığımızın koordinasyonu çerçevesinde, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm birimlerimiz ve gönüllü meslektaşlarımızla afet bölgesindeki vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki devletimiz ve milletimiz omuz omuza olduğu sürece yaralar en kısa sürede sarılacak. İhtiyaç duyulan her alanda sahada gönüllü olan meslektaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.


Etiket: mersin, millieğitim, deprem, depremzede,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA