Mersin polisinden asayiş operasyonu

Tarih: 5 Nisan 2023 Çarşamba 17:34

Mersin polisi tarafından düzenlenen asayiş operasyonunda sayıda silahlara geçirilirken çok sayıda kişi de gözaltına alındı.

 

Mersin'de organize halde kasten yaralama, yağma, genel güvenliğin tehlikeye sokulması olayına karıştıkları belirlenen kişiye yönelik yapılan operasyonda 6 ruhsatsız tabanca bin uzun namlulu tüfek ele geçirilirken, 4 kişi de gözaltına alındı. 
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kent genelinde asayişe müessir olaylar olan kasten yaralama, yağma, genel güvenliğin tehlikeye sokulması, 6136 sayılı kanuna Muhalefet suçlarını organize olarak işledikleri tespit edilen şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla, belirlenen 27 ayrı adreste 85 ekip ve 241 personelin katılımıyla şüphelilerin belirlenen adreslerine Özel Harekat polisleri ve drone destekli eş zamanlı operasyon yapıldı.
Operasyon kapsamında belirlenen adreslerde yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca,1 adet uzun namlulu tüfek, çok sayıda fişek ve esrar maddesi ele geçirildi.
Açıklamada, Mersin polis teşkilatı olarak halkın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmaların aralıksız devam edeceği de bildirildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA