AK Parti’li Yılmaz: Rahmet ve bereketin alemi kuşattığı Ramazan-ı Şerif mübarek olsun

Tarih: 22 Mart 2023 Çarşamba 16:56

Ramazan ayı başlangıcı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinleştiği ay olduğunu söyledi.

AK Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Katip Üyesi Av. Zeynep Gül Yılmaz, Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Afet yaralarını sardığımız, kalplerimizin huzur bulduğu bir bayrama erişmek duasıyla, rahmet ve bereketin alemi kuşattığı Ramazan ayı tüm milletimize mübarek olsun.” dedi.

Ramazan ayı başlangıcı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinleştiği, on bir ayın sultanı olarak nitelendirilen Ramazan ayına hep birlikte kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan’ın, Müslümanlar için kaynaşma, ortak paylaşım, birliktelik ve hoşgörü ifade ettiğini kaydeden Yılmaz, “Gelişi ile değerlerimizin büyük bir inançla yaşandığı Ramazan ayı; Rabbimizin af, mağfiret, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır. Bu kutlu ayın kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini, vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine, devletimizin bekasına vesile olması diliyorum” diye konuştu.

Milletvekili Yılmaz, yüzyılın en büyük afetinin ardında devlet ve millet el ele vererek büyük bir fedakarlıkla yaraları sarmak için gayret gösterdiğini, Ramazan ayı ile paylaşma duygularının perçinleneceğini belirtti. Yılmaz, “Kıymetli Mersin'li hemşehrilerimin ve aziz milletimizin; bu gece ilk sahuruna kalkacağımız, yarın ilk orucunu tutacağımız, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Afet yaralarını sardığımız, kalplerimizin huzur bulduğu bir bayrama erişmek duasıyla, rahmet ve bereketin alemi kuşattığı Ramazan ayı tüm milletimize mübarek olsun.”


Etiket: Mersin, ZeynepGülYılmaz, AKParti,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA