Tebrikler Sahra Alya

Tarih: 19 Mart 2023 Pazar 13:27

Türkiye’de bir çok doğa felaketi yaşandığı bir dönemde Mersinli geleceğin piyanisti Sahra Alya Aldemir, Kanada’da düzenlenen yarışmada kendi yaş kategorisinde birincilik ödülü kazanarak hüzünlü yüzlerin tebessüm etmesine imza attı.

Mersin Üniversitesi öğrencisi Sahra Alya Aldemir, Kanada da düzenlenen Uluslararası Red Maple Müzic Competition da kendi yaş kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Kuruluşundan bu yana dünya çapında farklı yaş ve uzmanlık alanlarından birçok yetenekli müzisyeni ağırlayan ve müzisyenlerin uluslararası alanda tanınmasına yardımcı olan Uluslararası Red Maple Müzic Competition bu yıl 8. sezonunu Kanada’nın Toronto kentinde çevrim içi olarak gerçekleştirdi.

2 Mart Perşembe günü sonuçları açıklanan yarışmada; Konservatuvarımız piyano eğitmenlerinden Ayan Kömür’ün öğrencisi Sahra Alya Aldemir, 11-12 yaş Junior C kategorisinde birincilik ödülüne layık görülürken, öğretmeni Ayan Kömür ise başarı belgesi ile ödüllendirildi.


Etiket: mersin, piyanist, SahraAlyaAldemir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA