Tarsus İdman Yurdu, ağır yaralı

Tarih: 5 Mart 2023 Pazar 18:29

Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda ligin 25’inci haftasında karşılaştığı Şanlıurfaspor’dan 11 gol yiyerek taraftarını üzdü.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’un 25’inci haftasında Tarsus İdman Yurdu ile kendi sahasında karşılaşan Şanlıurfaspor, 11 gol atarak taraftarını sevindirdi.

Stat: Şanlıurfa GAP

Hakemler: Murat Türkoğlu, Akın Karabacak, İsmail Ertunç

Şanlıurfaspor: Aydın Kemal Rüzgar, Behlül (Dk. 47 Alpay), Seyit, Abdulsamet, Mehmet Yigit, Adem (Dk. 47 Enes Olgun), Mehmet Alp (Dk. 47 Yakup), Mert Çapar (Dk. 47 Doğancan), Mustafa Durak (Dk. 47 Bünyamin), Barış

Tarsus İdman Yurdu: Mert Can İsmail Arda (Dk. 41 Yusuf Eren), Yusuf, Atım Ege (Dk. 41 Muhammed Emin), Emre Kara (Dk. 41 Sarp), Tugay, Kayra, Mert Temizkan, Yunus (Dk. 41 Anıl), Mohammad Lıth, Furkan Kara (Dk. 16 Zafer)  

GOLLER: Dk. 2 Mert Çapar, Dk. 7, Dk. 15 ve Dk. 37 Kemal Rüzgar, Dk. 11 ve Dk. 31 Adem, Dk. 41 Behlül, Dk. 51, Dk. 55 ve Dk. 73 Bünyamin, Dk. 52 Yakup (Şanlıurfaspor)

Hakemler: Murat Türkoğlu'nun başlama düdüğü ile başlayan maçın 2’nci dakikasında Mert,  7nci dakikada penaltı kullanan Kemal Rüzgar, 11inci dakikada Adem, 15’inci dakikada Kemal Rüzgar, 31'inci dakikada Mustafa Durak, 37’nci Mert, 41’inci dakikada Behlül, 51’inci dakika Bünyamin, 52’nci dakikada Yakup 54’üncü dakikada Bünyamin ve 73’üncü dakikada yinede Bünyamin attığı gollerle Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu'nu kendi evinde 11-0 yendi.

Bu arada ortalama 8 dakikada bir gol yiyen Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, takımın resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Başkan Kavalcı yaptığı açıklamada, ilçede bulunan birçok ismin takımdan elini çektiğini, verdiği sözleri tutmadığını dile getererek, "Şu anda yaşadığınız duygu halini çok iyi anlıyoruz. Sizden farksız şekilde bizlerde kahroluyoruz. Günlerce ettiğimiz mücadelenin sonucu bu olmamalıydı. Şu durumdan sorumlu tutulması gereken insanların şu anda kaçmış olması bizleri en çok kahreden şeylerden de biridir. Başta futbolcularla kat karşılığında anlaşan Tarsus Belediye Başkanı sayın Dr. Haluk Bozdoğan olmak üzere, Hakan Yıldırım, Duran Çalışır ve Tolunay Duman gibi birçok isim bu geldiğimiz noktadaki suçlulardır. Bu kişiler en kısa zamanda hukuk önünde hesap verecekler. Adalet er ya da geç tecelli edecektir" dedi.
Başkan Kavalcı, 100 yıllık Tarsus İdman Yurdu için radikal kararlar alarak yeni bir yol haritası planladıklarını ifade ederek, "Bu sene 100'ncü yılına giren camiamız şu anda içinde bulunduğu durumla 100 yıl geriye doğru gitmektedir. Ben şahsım adına taşın altına gövdemi soktum fakat takımı bu borca sokanlar parmaklarını dahi taşa değirmedi. Şunu bilmenizi isterim; çocuklarımız ile sezon sonuna kadar mücadele edeceğiz! Bu süreçte alacağız bazı radikal kararlar ile takıma bir etki ve yeni bir heyecan gelmesini planlıyoruz.
İyi günde herkes bu takımın yanında önemli olan kötü günde de bizim çocuklarımızın bizim takımımızın yanında olmak arkasında dimdik durabilmek! Kaçmak korkakların işidir, hep beraber 100 yıllık camiamızın yanında olalım. Mevcut gençlerimize, takımımıza sahip çıkalım. Saygılarımla…" diye konuştu.


Etiket: Tarsus İdmanyurdu, Spor, Futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA