Gönüllü öğretmenler yara saracak

Tarih: 16 Şubat 2023 Perşembe 12:17

Mersin’den Hatay’a giden 50 kişilik gönüllü öğretmen ekibi depremzede vatandaşların yaralarını saracak.

 

Mersin'de görev yapan öğretmenlerden oluşan 50 kişilik gönüllü bir ekip depremzede vatandaşlara destek olmak üzere Hatay'a gitti.
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından bir taraftandan enkazdan vatandaşlar çıkartılırken, bir taraftanda yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor. Mersin'de bir araya gelen gönüllü öğretmenler de, deprem bölgesi Hatay'a gitmek için organize oldu. 
Gönüllü öğretmenler, Milli Eğitim Müdürlüğü önünden yola çıkarken İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, yaptığı konuşmada Türkiye'nin asrın felaketini yaşadığını belirterek, "İlimizde binlerce öğretmenimiz, il içinde ve afet bölgesinde olmak üzere vatandaşlarımıza her türlü ihtiyaçlarında destek olmak için gönüllü olarak sahadadır. Tüm meslektaşlarımıza, personelimize teşekkür ediyorum. Allah milletimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın." diyerek gönüllü öğretmenlerimizi Hatay'a uğurladı.


Etiket: mersin, kahramanmaraş, hatay, antakya, deprem,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA