Mersin’den Hatay’a ’internet erişim noktaları’

Tarih: 9 Şubat 2023 Perşembe 20:50

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve yıkıcı etkileri Hatay’da da hissedilen deprem sonrası internet erişiminde problem yaşanması üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 lokasyonda İnternet Erişim Noktası kurdu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve yıkıcı etkileri Hatay’da da hissedilen deprem sonrası internet erişiminde problem yaşanması üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 lokasyonda İnternet Erişim Noktası kurarak vatandaşların yakınları ile rahat bir şekilde haberleşmesine olanak sağladı.

Hatay’da internet erişim çalışmaları yapıldı

Gerekli altyapıyı kuran ve internet güçlendirme çalışması yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da bulunan ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin İtfaiye Merkez Üssü’‘Samandağ’ ve ‘Vali Göbeği’nde internet erişim noktaları kurdu. 3 noktada kurulan ve ilerleyen günlerde sayısı 10’a çıkarılacak olan noktalar sayesinde bölgedeki vatandaşlar yakınlarıyla daha kolay iletişim kurabilecek.

Hem arama kurtarma çalışmaları yapanların hem de vatandaşların birbirleri ile kesintisiz ve sağlıklı iletişim kurabilmesi için İnternet Erişim Noktalarını kısa sürede kuran Büyükşehir Belediyesi ücretsiz bir şekilde internet hizmeti verecek.


Etiket: mersin, kahramanmaraş, deprem, internet,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA