Tartışmalı bina boşaltılıyor

Tarih: 9 Şubat 2023 Perşembe 20:17

Mersin’de uzun yıllardır kent gündemini meşgul eden Kırmızı Lacivert İş Merkezi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 şiddetinde depremin ardından ciddi hasar alması nedeni ile boşaltılıyor.

Mersin'de,  Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve yıkıcı etkileri olan 7,7 şiddetindeki depremin ardından ciddi hasar alan, Büyükşehir Belediyesi’nin 13 dairesinin yer aldığı Kırmızı Lacivert İş Merkezi’ni boşaltıyor.
Merkez Akdeniz ilçesi İstiklal Caddesi'nde bulunan Kırmızı Lacivert İş Merkezi’nde yer alan Büyükşehir Belediyesi’nin 13 dairesinde yaklaşık 418 personeli görev alıyordu. B+Z+7 kat, iki blok ve 26 bağımsız bölümden oluşan yaklaşık 14 bin 230 metrekarelik alana sahip Kırmızı Lacivert İş Merkezi’nin, meydana gelen depremden sonra yapılan teknik incelemeler neticesinde yapı konstrüksiyonunda ciddi hasarlar aldığı tespit edildi. Çalışma ve barınma imkanı riskli olduğu için dükkanların ve binaların tahliye edilmesine karar verildi.


Etiket: mersin, kırmızılacivert, deprem,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA